بررسی طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است

بررسی طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت

فاکس نیوز نوشت: برای تصویب طرح پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، ۹ رای موافق لازم است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه فاکس نیوز در پایگاه اینترنتی خود نوشت: شورای امنیت سازمان ملل قرار است درخواست آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را به صورت نامحدود بررسی کند.



آمریکا پیش نویس قطعنامه‌ای را برای این شورایِ ۱۵ عضوی تهیه کرده و از آن خواسته است این تحریم را تمدید کند. این تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر امسال منقضی خواهد شد.



رویترز هم در این زمینه گزارش داده است که تصویب این قطعنامه مستلزم کسب ۹ رای از ۱۵ رای در این شورا است، همچنین لازم است که انگلیس، چین، فرانسه یا روسیه آن را وتو نکنند. اما نشانه‌ها حاکی از آن است که پکن و مسکو به این قطعنامه رای منفی خواهند داد.

 


آژانس بین المللی انرژی اتمی روز جمعه با تصویب یک قطعنامه، با ادعای عدم پایبندی و شفافیت ایران در برنامه هسته ایش این امر را محکوم کرد.



رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین الملی انرژی اتمی، هم در این رابطه گفت:  ایران باید به وضوح به سوالات در خصوص "فعالیت‌های هسته‌ای و مواد هسته‌ای اعلام نشده احتمالی" پاسخ دهد.



به این قطعنامه که از سوی فرانسه، آلمان و انگلیس تهیه شده بود ۲۵ رای موافق, ۲ رای مخالف و ۷ رای ممتنع داده شد. چین و روسیه دو کشوری بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند.

 

به گزارش رویترز، پیش نویس قطعنامه جدیدی که آمریکا تهیه کرده است نه فقط ایران را از خرید و فروش سلاح منع می‌کند، بلکه به کشور‌های دیگر نیز اجازه فروش سلاح به جمهوری اسلامی را نمی‌دهد.



مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز سه شنبه در صفحه توئیتر خود: " [در صورت تمدید نشدن این تحریم] ایران اجازه خواهد داشت جنگنده جدید مانند سوخو-۳۰ روسیه و جی-۱۰ چین را خریداری کند. با این جنگنده‌های به شدت مرگبار، (براساس ادعای او) اروپا و آسیا می‌توانند هدف حمله ایران قرار بگیرند. آمریکا هرگز اجازه چنین اتفاقی را نخواهد داد"./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده